Wat is de beste Detox methode voor mij?

De beste detox methode

 

Detoxen heeft wonderbaarlijke effecten.
Je kunt je lichaam van al de opgeslagen gifstoffen ontdoen of bij overgewicht je eerste kilo’s afvallen. Je raakt van al je lichamelijke verslavingen aan slechte voeding, drank en sigaretten af. Je krijgt zo’n energieboost dat je ook geestelijk zo stevig in je schoenen staat dat je na de kuur makkelijk kunt overgaan tot een gezondere levensstijl. Zo houd je je lichaam schoon en je overtollige kilo’s er af!

 

Veel gestelde vragen

Waarom Detox?

Detoxen, ontslakken of vasten is een traditie die reeds duizenden jaren terug gaat en over de hele wereld bekend is. Het reinigen van het lichaam verhoogt de vitaliteit en levensduur en bevordert onze fysieke, mentale en spirituele balans en ons welzijn. Powerdetox heeft dit detox-principe aangepast aan de moderne tijd. Het resultaat is een alledaagse, effectieve en daardoor gezonde én plezierige manier van detoxen, die probleemloos in onze moderne, westerse levensstijl past.

Is dat wel nodig, een detox?

Ook zonder het volgen van een detox dieet verwijdert je lichaam op een natuurlijke manier de gifstoffen met behulp van je lever, darmkanaal en nieren. Het verwijdert de gifstoffen via je urine en ontlasting. Je kunt de natuurlijke afvoer van gifstoffen bevorderen door het volgen van een voedingspatroon dat focust op het nuttigen van voedingsmiddelen zoals groente, fruit, granen en water. Voedingsmiddelen die de natuurlijke ontgifting afremmen zijn onder andere verwerkte voedingsmiddelen, voorverpakte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan verzadigde vetten.

Wanneer kun je zelfstandig een detox kuur doen?

Alleen gezonde volwassenen zouden moeten overwegen om een detox plan te volgen. Tieners en kinderen zouden geen detox dieet moeten volgen. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft is het niet verstandig om een detox dieet te volgen. Ook patiënten met een eetstoornis of een chronische medische aandoening zoals diabetes of hartziektes kunnen dit beter mijden of hun arts raadplegen. Een gezond dieet waarbij je de juiste hoeveelheid voedingsstoffen tot je neemt en bewerkte voedingsmiddelen mijdt is voor iedereen geschikt.

 

Genoeg van 'remedies' en 'dieet'

De toepassing van een “remedie” volstaat niet.

De wereld is vol van de remedies en voorlopige oplossingen die het probleem verschuiven naar een latere datum.
Als het lichaam en de geest weer optimaal functioneren zul je ontdekken dat een goede gezondheid werkelijk de grootste schat is. 

Laten we vandaag beginnen... De tijd van halve oplossingen zonder resultaten is voorbij.

We gaan terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf...

Wat is de beste Detox methode voor mij?

Inleiding

Voorzichtig beginnen of direct grondig aan de slag?

De Powerdetox kuur kan men ook wel zien als een lichamelijke en geestelijke resetknop.

De geestelijke werking van de kuur; het ontwennen, het de-programmeren van de consument in ons, het vinden van inspiratie, het vormen van karakter en discipline, zien wij zelf als één van de belangrijkste aspecten van de kuur.

Lees de uitspraken door en kijk welk product het best bij je past. Welke uitspraak past het meest bij jou?


Welke keuze maken?

Uitspraak 1

"Ik wil graag gaan detoxen. ik wil mijn gehele darmstelsel reinigen, ik wil daarvoor het beste kuurprogramma dat er beschikbaar is. Ik wil graag een complete detoxkuur doen, geen half werk, maar ik wil wel nog genoeg flexibiliteit hebben zodat ik de kuur op mijn eigen nivo kan aanpassen. Ik wil een natuurlijke reinigingskuur zonder toevoegingen of prikkelende middelen, gluten e.d. Ik ben bereid om 2 tot 7 dagen te gaan detoxen."

 

Besteladvies: Kies voor het pakket Powerdetox met spoelingen
Voeg daar eventueel het Lever en galblaas zuiveringspakket aan toe.


Ik kies voor Powerdetox met Spoelingen

Uitspraak 2

"Ik wil graag hetzelfde als de persoon hierboven, maar ik wil maar maximaal 2 dagen gaan detoxen, ik weet nog niet zeker of een detox mij wel bevalt, en 2 dagen vind ik voldoende. Spoelingen doen is voor mij geen probleem ik heb daar reeds veel van gehoord en ik wil dat ook wel eens proberen."

 

Besteladvies: Kies voor de Powerdetox met spoelingen 


Ik wil easydetox

Uitspraak 3

"Ik wil wel een kuur gaan doen maar ik wil beslist geen spoelingen uitvoeren. Ik weet nu onderhand wel hoe belangrijk het is om je darmstelsel regelmatig te reinigen, maar zover wil ik nu nog niet gaan. Ik ben vrij onzeker met dat soort dingen en ik wil het liefst een goed detox/darmreinigingsprogramma zonder spoelingen gaan uitvoeren. 2 tot 7 dagen detoxen is voor mij geen probleem."

 

Besteladvies: Kies voor de Powerdetox zonder spoelingen


Ik wil geen darmspeling

Uitspraak 4

"Ik wil geen kuur uitvoeren, ik heb helemaal geen tijd voor zo'n kuur, denk ik. Ik herken me wel in die consument waar je het over had. Ik wil wel mijn darmen reinigen en reguleren, maar ik ben nog niet van plan om een kuur te volgen ook al is het maar twee dagen. Is er ook iets dat geleidelijk gaat? Iets wat ik dagelijks kan gebruiken, bijvoorbeeld elke ochtend als ontbijt?"

 

Besteladvies: Darmmanagement of Daycare voor dagelijks gebruik bij de voeding. 


Ik wil powerdetox zonder spoelingen

Uitspraak 5

"Ik zoek gewoon een allround product voor dagelijks gebruik. Iets wat je darmen reinigt en reguleert op dagelijkse basis. Ik eet niet altijd helemaal correct, zoals de meesten van ons waarschijnlijk, en ik ben op zoek naar natuurlijke supplementen om eventuele tekorten op te vangen of aan te vullen."

 

Besteladvies: Darmmanagement of Daycare voor dagelijks gebruik bij de voeding.


Ik kies voor Powerdetox met Spoelingen

Uitspraak 6

"Ik heb al zoveel gehoord over darmspoelingen, klisma, enema enzovoorts. Ik wil het nu wel eens zelf proberen. Ik weet dat het heel gezond is maar ik heb het nog nooit gedaan. Ik wil nog geen kuur doen, alleen de klysma. Ik weet dat een klysma of darmspoeling alleen de dikke darm schoonmaakt."

 

Besteladvies: Darmmanagement of Daycare voor dagelijks gebruik bij de voeding. 
Daarnaast klysmaset pakket

Ik wil detoxen

Uitspraak 7

"Ik heb al zoveel gehoord over darmspoelingen, klisma, enema enzovoorts. Ik wil het nu wel eens zelf proberen. Ik weet dat het heel gezond is maar ik heb het nog nooit gedaan. Ik wil nog geen kuur doen, alleen de klysma. Ik weet dat een klysma of darmspoeling alleen de dikke darm schoonmaakt."

 

Besteladvies: klysmaset pakket
Voeg daar eventueel het Lever en galblaas zuiveringspakket aan toe.


samen detoxen

Uitspraak 8

Ik wil graag gaan detoxen. ik wil mijn gehele darmstelsel reinigen, ik wil daarvoor het beste kuurprogramma dat er beschikbaar is. Ik wil graag een complete detoxkuur doen, geen half werk, maar ik wil wel nog genoeg flexibiliteit hebben zodat ik de kuur op mijn eigen nivo kan aanpassen. Ik wil een natuurlijke reinigingskuur zonder toevoegingen of prikkelende middelen, gluten e.d. Ik ben bereid om 2 tot 7 dagen te gaan detoxen."

 

Besteladvies: Begeleiding bij de kuur door therapeut, coach of personal trainer

begeleiding bij een detox kuur

Powerdetox kuurprogramma's