In de winkel

De ongelooflijke lever en galblaas zuivering (Andreas Moritz, Hulda Clark)

lever en gal zuiveringGalstenen zijn een belangrijke oorzaak van ziekte in het lichaam. Ze verminderen het functioneren van het meest complexe, veelzijdige en invloedrijke orgaan van het lichaam – de lever.

Niemand heeft ooit een kunstmatige lever uitgevonden, omdat het zo complex is. Op de tweede plaats, na de hersenen, in complexiteit, denkt de lever de meest ingewikkelde spijsverterings- en stofwisselingsprocessen uit, waardoor het ‘t leven en de gezondheid van iedere cel in het lichaam beïnvloedt.

Door de obstakels te verwijderen die de lever verhinderen haar taak op juiste en efficiënte wijze uit te voeren, kan het lichaam terugkeren naar een staat van continue balans en vitaliteit.

Deze website is een krachtig instrument bij zelfgenezing. In een tijd waarin we niet langer vertrouwen op de aangeboren wijsheid van ons lichaam, bieden wij een eenvoudige, zelf uit te voeren remedie die voorziet in een zelfbekrachtigde genezing.

Het positieve gezondheidsaspect van leverreiniging

Veel van ons hebben ooit wel eens gehoord dat een goede gezondheid niet komt door gebruik van veel voorgeschreven medicijnen, operatieve verwijdering van lichaamsdelen of zelfs niet van anti-oxidanten. Echte gezondheid komt door het elimineren van lichaamsvreemde stoffen, die vitale organen belemmeren in hun optimale natuurlijke functioneren waarmee ze het lichaam voorzien van gezonde voedingsstoffen. Tijdens de vorige eeuw werden grote hoeveelheden geraffineerd voedsel, chemicaliën en ander niet natuurlijke middelen in ons voedsel en verzorgingsproducten voor ons lichaam geïntroduceerd. Het immuunsysteem is eenvoudig weg niet geprepareerd voor deze aanval die onze gezondheid in gevaar brengt.

Het overgewicht

De grootste bondgenoot die we kunnen vinden in ons gevecht tegen de dikke bolle buik is de lever. De conditie van dik worden en blijven komt doordat de lever te veel 'vergiftigingsstoffen' moet verwerken over een te lange periode. We hebben allemaal wel eens de volgende uitspraken gehoord: "Wat ik ook eet ik word van alles dikker", of "Bij mij is het genetisch bepaald dat ik dik moet zijn". Maar waarom grotere maten kleding beter passen komt - en hier citeer ik Per Claude Matar, Medisch Doctor, in een artikel, 'Je lever: de onbezongen held' - 

"De meeste vergiftigingsstoffen neigen vetoplosbaar te zijn en kunnen gemakkelijk de vetcellen te bereiken. Gifstoffen worden naar de lever geleid waar ze worden veranderd van vetoplosbaar in wateroplosbaar, zodat ze kunnen worden geëlimineerd door de op watergebaseerde eliminatiekanalen. Maar wanneer het lichaam overspoeld is door gifstoffen, dan slaan ze de lever over en komen direct in de vetcellen waar ze definitief worden opgeslagen. Deze vergiftigde vetcellen kunnen erg koppig/standvastig worden. Ze zullen het lichaam willen beschermen tegen de giffen. Gewichtstoename wordt onafwendbaar en pogingen gewicht te willen verliezen wordt een crime zo niet onmogelijk.

Een klein gedeelte van deze gifstoffen wordt constant uit de bewaarplaats, door het lichaam, naar de lever gestuurd in de hoop dat deze ze alsnog elimineert. Als dat niet lukt worden ze weer terug gestuurd naar de bewaarplaats, de vetcellen. Deze gifstoffen zijn dus permanent aanwezig en circuleren door het lichaam. we hebben als mens een zeer goed ontwikkeld immuunsysteem dat er normaal gesproken voor zorgt dat ziektes en infecties worden bestreden. De giffen echter prikkelen het immuunsysteem dat poogt deze te overwinnen. Wanneer dat echter constant gebeurt wordt het immuunsysteem overbelast en overwerkt.


Acne, allergische reacties, ouderdom, depressies, diarree, ecxeem, een algemeen gevoel van ziek voelen, hoofdpijn, spier- en botpijnen, slapeloosheid of juist erg slaperig en moe zijn indicaties dat de lever zijn ontgiftigingswerk niet meer goed kan doen.

Veel mensen grijpen dan naar medicijnen om genoemde symptomen te bestrijden. Maar al wat zij doen is de leverfunctie verstoren in zijn mogelijkheid optimaal te functioneren en zo je lichaam op correcte wijze te ontgiftigen en zo kom je in een vicieuze cirkel.

Hoe kun je vaststellen of je lever niet correct functioneert? Hier zijn wat tips waar je op kunt letten:

1. Intolerantie voor vet eten (in ieder geval na het eten ervan voel je je slechter)
2. Pijnlijke spieren of gewrichten
3. Het duurt lang voor wondjes genezen
4. Bittere of metalen smaak na het opstaan 's morgens.
5. Ontlasting heeft een uitgesproken smerige geur
6. Pijn aan de rechterkant van je buik, wellicht met pijn in je rechterschouder erbij enkele uren na het eten van een maal met veel vet.
7. Ontlasting verandert van vast in waterig
8. De huid van je voetzolen vervelt.
9. Droge huid of huiduitslag

Verzorg je lever goed en deze zal jou goed verzorgen. Aldus Dr. Claude Matar. Hij is de directeur van het centrum voor gezondheid en welzijn in South Pasadena, CA.

De lever tracht het lichaam te dienen als filter en grootste ontgiftigingsorgaan, maar als deze vastloopt en verontreinigend raakt zal het vroeger of later kleine en grotere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een vastgelopen lever is eenvoudigweg niet in staat op een goede en adekwate manier te ontgiftigen, de meest zichtbare voorbeelden van een verstoorde gezondheid door een overbelaste lever zijn allergieën en ademhalingsproblemen.

Met een verstopte lever worden niet natuurlijke stoffen niet langer ontgiftigd en blijven opgeslagen in verschillende delen van het lichaam. De hoeveelheden kunnen eerst minimaal zijn, maar na verloop van tijd stapelt de verontreiniging zich op en verhindert het functioneren van vitale organen. De sleutel tot een energiek, pijnvrij en gezond leven is een schoon, onbelemmerd, normaal functionerend systeem van organen. Een darmreiniging en leverreiniging zijn net zo goed voor je gezondheid als een goede onderhoudsbeurt van een slecht lopende auto.

Een van de leverfuncties is het aanmaken van gal en het afleveren van gal aan de verschillende galkanalen in de lever. De gal metaboliseert (stofwisseling) of in normaal Nederlands: verwerkt het vet in het eten. Bij veel mensen (die al jaren vetrijk en kapot gekookt voedsel eten) zijn de galkanalen vol galstenen en hoe meer galstenen hoe minder gal de lever produceert. Het is als een tuin vol stenen. De galkanalen kunnen ook vol cholesterol zitten omdat de stenen de cholesterol belemmeren het lichaam te verlaten, waardoor het cholesterol gehalte stijgt. Een lever en galblaas beurt moet op geregelde tijden gebeuren om deze galstenen kwijt te raken. Voor hoe dat te doen zie verderop.

Je voedselpatroon veranderen, een darmreiniging en daarna een leverreiniging zal je lichaam ook stimuleren zich van galstenen te ontdoen en van andere belemmeringen allemaal om je lichaam beter te laten functioneren. En zo zal de lever weer als een compleet, sterk en gezond orgaan gaan functioneren.

De lever is een vitaal orgaan wiens mogelijkheid om voedsel te ontgiftigen en het lichaam te zuiveren van chemicaliën en andere vijandige stoffen de basis is voor een optimale gezondheid. De lever is een filter, een levend filter om het bloed schoon te houden en vrij van giffen en extreem 'vuil'. Schoon bloed betekent een ziektevrij lichaam.

Zoals miljoenen mensen een slecht functionerende darm hebben in deze 'kook en bewerkte' voedsel maatschappij, zo hebben velen een verstopte slecht functionerende lever zonder dat ze dit weten. Door een opeenvolgende en constante verwijdering van 'vuil' dat niet steeds terugkeert in het lichaam, zullen mensen van boven de 45 er in het algemeen 10 jonger uitzien dan anderen met een verstopte lever en slecht functionerende darmen.
En deze mensen zullen zelden ziek zijn.

Een eenmalige schoonmaakbeurt van je lever zal je niet van alle belemmeringen afhelpen en zul je het eerste jaar zeker 4 tot 5 keer moeten herhalen. De eerste schoonmaakbeurt zal je echter wel verlossen van een hoop ellende, maar er zal nog veel achterblijven van een jarenlange opbouw van gif en vuil. Hoe beter je een goed 'dieet' volgt, hoe sneller je lever schoon zal raken en hoe beter je lever ook op schoonmaakbeurten zal reageren en hoe beter ook je lever je zal helpen in een goede energieke gezondheid.

Het belang van leverreiniging

De lever zuiveren is niet iets dat onlangs is uitgevonden. Al de oude culturen en beschavingen kenden de noodzaak de lever schoon te houden.  Er  zijn  veel  bruikbare  zuiveringsformules  voor  handen  die doorgegeven werden van generatie op generatie of wel door educatie door de  voorouders  of  wel  door  traditionele  healers.  Hoewel  de  exacte mechanismen van deze door de tijd beproefde zuiveringsmethoden niet zo goed begrepen werden als, wellicht, vandaag de dag (door de methoden van  het  wetenschappelijk  begrip  en  onderzoek),  ze  zijn  daarom  niet minder geldig, wetenschappelijk en effectief dan welke nieuwe bewezen theorie dan ook. De medische wetenschap moet nu tot een vergelijken komen met het feit dat er talloze bruikbare methoden van genezing zijn die hebben gewerkt bij miljoenen mensen door de eeuwen heen en dit kan het verschil maken bij de behandeling van de meest bedreigende ziekten die de moderne samenlevingen teisteren.

Ieder huis en stuk gereedschap heeft een soort van onderhoudswerk of herstelwerkzaamheden nodig van tijd  tot tijd; anders  verliest het z’n werkelijke functie waarvoor het was ontworpen. Ditzelfde principe gaat op voor de lever. Er is geen ander orgaan in het lichaam, behalve de hersenen, dat zo complex is en dat zoveel vitale functies heeft als de lever.

We poetsen onze tanden en we wassen onze huid elke dag, omdat we weten dat   de   blootstelling   aan   voedsel,   lucht,   chemicaliën,   enz.   sporen achterlaten  die  ons  het  gevoel  geven  niet  schoon  te  zijn  en  die  ons ongemakkelijk laten voelen.

Weinig mensen echter bedenken dat dezelfde zuiveringsprincipes gelden voor de inwendige delen van het lichaam. De longen, huid, darmen, nieren en lever  hanteren een enorme hoeveelheid inwendig geproduceerd afval, wat een  noodzakelijk bijproduct is van de ademhaling, de spijsvertering en de stofwisseling. 

Onder  normale  omstandigheden  kan  het  lichaam  heel  adequaat omgaan  met  de  stofwisselingsafvalproducten die  dagelijks  opstapelen, door ze veilig uit het systeem te elimineren.  

Deze   normale omstandigheden omvatten het eten van voedzame en biologische producten,  leven  in  een  schoon  milieu,  het hebben van  veel  fysieke beweging  en  oefening  en  een  gebalanceerde,  vreugdevolle  levensstijl leven.

Toch, hoe weinigen van ons kunnen claimen zulke levens te leiden?
Wat gebeurt er als ons  dieet, levensstijl en onze omgeving niet langer gebalanceerd genoeg is om aan de lichaamsbehoeften aan energie, voeding en onberispelijke circulatie te voldoen?

Eén van de organen die het meeste lijdt aan een overdosis toxische chemicaliën, slechte kwaliteit voeding en een gebrek aan beweging, is de lever. Het is echter voor iedereen die bezorgd over z’n gezondheid is, van  het grootste belang zich ervan te verzekeren  dat  zijn/haar  lever  gezuiverd  is  en  vrij  blijft  van  enige obstructies en zwakheden.

De lever zuiveren is niet iets wat een ander voor je kan doen. Het is meer een zelfhulpmethode,   die   een  diep gevoel  van zelfverantwoordelijkheid  en  vertrouwen  in  de  natuurlijke,  aangeboren wijsheid van het lichaam, vereist. Je zult je alleen aangetrokken voelen tot het zuiveren van je lever als je diep van binnen weet dat dit iets is wat je absoluut moet doen.

Als je dit niet zo voelt, is het waarschijnlijk het beste dit schrijven voorlopig weg te leggen en te wachten. Zodra de tijd er rijp voor is,  zul  je  de  vastberaden  impuls   of  het  verlangen  voelen  om  het functioneren van je lever te verbeteren.

Hoewel de leverzuivering geen remedie is om ziekten te genezen, schept het wel de voorwaarden voor het lichaam om zichzelf te genezen. In feite is er nauwelijks een aandoening die niet significant verholpen kan worden  door  het  verbeteren  van  de  leverprestatie. 

Om  de  werkelijke betekenis van de leverzuivering te kunnen begrijpen, moet je persoonlijk ervaren hoe het voelt om een lever te hebben die bevrijdt is van twee handen  vol  galstenen.  Voor  veel   mensen  is  de  leverzuivering  een ‘verbazingwekkende’ ervaring geweest. Wat reden genoeg is om het te delen met hen die voor zichzelf willen zorgen

Reacties

Hallo Sven,

Afgelopen nacht de leverzuivering gedaan. Gedeelte van het resultaat bijgevoegd. De smaak viel nog mee, alleen na 4x magnesiumsulfaat had ik het wel gezien.   Geen pijn gehad, niet ziek gevoeld. Het rommelde wel van binnen, en dat doet het nog steeds een beetje. Vanochtend vaak naar het toilet geweest (6-7x) en dunne ontlasting. Komt waarschijnlijk door het magnesiumsulfaat.   Elke keer zaten er wel steentjes bij. De grootste zie je op bijgaande foto. Ook veel kleintjes. Samen schat ik zo'n 200. Ik heb zo'n drijvend steentje opengemaakt, en het ziet er groen uit van binnen. Het stinkt ook flink. De laatste ontlastingen stonken steeds sterker naar zo'n opengemaakt steentje. Volgens mij is er dus ook andere rotzooi eruit gegaan.   Ik kan mijn vinger er niet precies op leggen, maar het voelt wel of er 'iets' weg is in mijn lichaam.   Dus ik ben benieuwd waar dit allemaal naar toe leidt! Super dat je erover geschreven hebt, anders was ik er wellicht nooit achtergekomen! Thanx.   Gr.

Han


galstenen2.jpgWat maakt die leverzuivering een verschil! Ik ben een 46 jarige vrouw en ik heb bijna mijn gehele leven gezondheidsproblemen gehad. Als kind waren mijn gezondheidsproblemen klein, maar talrijk en constant. Toen ik volwassen werd, werden mijn klachten ernstig. Mijn pad naar gezondheid is lang geweest en extreem moeilijk. Ik ben gesondeerd (met camera’s), met naalden geprikt, gescanned, bestraald, geïnjecteerd met contrastvloeistof en ik ben vijf keer geopereerd. Ik heb enorme hoeveelheden medicijnen voorgeschreven gekregen en ingenomen, variërende doses van hoog tot extreem hoog, vooral antibiotica. Ik herstelde altijd voor heel even, maar mijn problemen bleven bestaan en ze verschenen telkens in een ander deel van mijn lichaam met verergerde symptomen. Uiteindelijk, nadat ik mezelf uitgeput had met het gehele medische circuit en absoluut ten einde raad was, overwoog ik alternatieve geneeskunst. Ik las alles wat ik in handen kreeg, ik stopte met mijn voorgeschreven medicijnen, ik veranderde mijn dieet en ik onderging een aantal darmspoelingen. Het begon vruchten af te werpen, mijn gezondheid verbeterde dramatisch, maar ik had nog meer nodig. Ik had geen energie en ik moest mij strikt aan mijn dieet houden om te voorkomen dat mijn spijsverteringsproblemen terug zouden komen. Op een dag gaf een vriendin, God zegene haar, een tip waarvan ze dacht dat ik er in geïnteresseerd zou zijn, De ongelooflijke lever en galblaaszuivering! Op dit moment heb ik zes zuiveringen gedaan. Het is nog niet volledig, maar het verschil is zo waarneembaar dat ik kan spreken met groot vertrouwen. De laatste zes maanden zijn voor mij werkelijk verbazingwekkend geweest.

Tot nu toe heb ik 2.000 stenen losgelaten variërend van de omvang van een erwt tot die van een golfbal. Als extra winst, had ik het extra voordeel dat er een kleine tumor en tevens verschillende soorten parasieten loskwamen. Mijn verandering van breekbaar en ziekelijk, naar levendig en sterk is verbazingwekkend. Mijn spijsvertering is volledig verandert in dat van een normaal functionerend individu, iets wat ik nooit eerder heb ervaren. Ik heb geleden aan sinusproblemen zolang als ik me kan herinneren; terwijl mijn allergieën verdwijnen wordt dit nu stap voor stap beter. Mijn vrienden en familie zijn allemaal getuigen geweest van de dramatische veranderingen in mij, en ze kunnen de overvloedige energie die ik heb niet geloven. Zowel mijn fysieke als mijn mentale veranderingen zijn zo bijzonder, dat ik het bekend wil maken aan de wereld. Het leven kan gewoon niet beter worden dan dit!!! Iedere dag ben ik dankbaar en ik voel me verplicht om De ongelooflijke lever en galblaaszuivering te delen met iedereen die een natuurlijke zelfhulpmethode en een nieuw leven wil. Het gevoel dat ik heb is nog steeds zo nieuw voor me dat ik iedere ochtend op sta met de gedachte dat het alleen maar een droom was. Maar mijn droom is uitgekomen! Een leven zonder gezondheid is helemaal geen leven. Het is echt opmerkelijk en mijn leven is eindelijk begonnen!” 


“Ik heb mijn tiende leverzuivering drie weken geleden afgerond en deze laatste was vrij van stenen. Ik heb meer dan negenduizend stenen verwijderd in een periode van ongeveer twaalf maanden. Mijn gezondheid is veel beter, geen vermoeidheid meer en een grenzeloze energie. In de twaalf maanden voorafgaand aan mijn eerste zuivering heb ik geleden aan de ene ziekte na de andere, ontelbaar vaak fijt in de vingers waardoor ik in het ziekenhuis terecht kwam voor I.V. afweerstoffen.Toen ontwikkelde ik waterpokken, gevolgd door gordelroos wat mij echt schrik aangejaagd heeft. Hersenontsteking volgde waardoor mijn zicht aangetast werd. Ik moet zeggen dat mijn wil om te herstellen op dat moment niet erg sterk was. Mijn stoelgang kwam een tijd stil te liggen. En ik kreeg ook een nare infectie in mijn mond, die zich volgens mijn tandarts ingevreten heeft in mijn kaakbot. Maar nu voel ik me weer erg goed en dat is dankzij De ongelooflijke lever en galblaaszuivering . Met mijn allerbeste wensen.


galstenen1.jpgBij een cliënt van me, een 33 jarige man is twee jaar geleden een goedaardige hersentumor verwijderd en hij had hoofdpijn vanaf zijn tiende. Een jaar na de operatie was de pijn nog steeds een groot probleem; hij miste zijn werk dagen achtereen en hij bleef koud, trillend en zwetend in bed. Zijn oorspronkelijke chirurg opende zijn hoofd een jaar geleden opnieuw om ‘druk door het vocht’ weg te halen (als een CST, kan ik dit met mijn handen!). De hoofdpijnen bleven en ook zijn ‘rare hoofd’ waarbij hij een tintelend, golvend gevoel ervoer dat 30 seconden aanhield. Echt een probleem tijdens het rijden. Dus ik adviseerde leverzuiveringen, waarvan hij er nu twee gedaan heeft. De drie weken sinds de laatste zuivering zijn de beste in vele jaren geweest, geen hoofdpijnen of ‘rare hoofden’meer, zijn gelaatskleur is zuiver en gezond, zijn ogen opgewekt en helder, hij voelt zich geweldig. Het aantal uitgescheiden stenen was vele duizenden gedurende de tweede zuivering; hij kon niet geloven wat eruit kwam. Hij is echt dankbaar en verrukt over de resultaten van de  De ongelooflijke lever en galblaaszuivering .”


“De dag na mijn darmspoeling, nadat ik 150 galstenen was kwijtgeraakt, voelde ik ineens iets in mijn darm duwen. Toen voelde ik die massa langzaam verschuiven van het begin naar het einde van mijn darmen, een heel raar gevoel. In ieder geval, het kwam aan het einde, maar het kwam er niet uit. Ik wachtte twee dagen en toen er niets gebeurde nam ik Darmmanagement De derde dag had ik ontlasting, het meeste meegenomen door Darmmanagement, maar nadat ik de donkere slijk weggewassen had was er een enorme galsteen. Het had de omvang van een golfbal, samen met verschillende anderen in de grootte van een Euro. Ik kon het niet geloven. Ik nam nog een darmspoeling, omdat ik voelde dat ik nog niet klaar was. Ik nam de darmspoeling en tot mijn verbazing verloor ik nog zo’n 100 stenen van het formaat van een dubbeltje. Ik dacht echt dat dit het was; maar gedurende de afgelopen vier dagen komen er met iedere stoelgang meer stenen uit. Ik denk dat wanneer ik klaar ben er zo’n 1.000 stenen uit zullen zijn, groot, medium en klein. Wow, wat een ervaring. Ik begrijp gewoon niet hoe zoveel van zulke grote stenen in zo’n klein lichaam konden. Mijn energieniveau is enorm toegenomen en het hele gebied van mijn onderbuik is vlak en zacht. Ik voel me de koning te rijk.

 


galstenen3.bmp“Ik heb onlangs mijn negende leverzuivering volbracht en ik ben erg enthousiast over het resultaat. Tegen het einde van die avond verloor ik een verkalkte steen met een afmeting van iets minder dan 2,5  in lengte en 1,5 in de breedte, gevolgd door 100 kleinere, maar ook verkalkte stenen. Blijkbaar hebben deze galstenen mijn galblaas jarenlang volledig verstopt en mijn lever belemmerd in het effectief ontgiften van mijn bloed en lichaam. Na iedere opeenvolgende zuivering heb ik honderden stenen geëlimineerd en de onmiddellijke impact die dit had was enorm: wittere, stralende ogen; een gelukkiger aard; opmerkelijk verlaagde niveau’s van frustratie en boosheid; en verbeterde spijsverteringsvermogen. Maar niets had mij voorbereid op wat de negende zuivering voor me zou doen. De pijntjes die ik normaal gesproken in mijn gehele lichaam had voor zovele jaren, raakte ik ineens kwijt, inclusief de chronisch stijfheid in mijn nek/schouder, rug en gewrichten. Wanneer er zacht op gedrukt werd tijdens een massage, een Shiatsu sessie of een correctie door een chiropractor, reageerde mijn gehele lichaam daar doorgaans op met erge pijn. Nu is er helemaal geen pijn meer.
Voordat ik aan dit zuiveringsregime begon, gebruikte ik meer dan een dozijn verschillende medicinale geneesmiddelen en vitaminesupplementen. Na mijn eerste leverzuivering slaagde ik erin om te stoppen met mijn schildkliermedicijnen, die ik al vijf jaar had.
Als een oudere-jongere babyboomer die de menopauze nadert, was ik verbaasd dat mijn menstruatiecyclus weer onmiddellijk begon na een paar zuiveringen. Ik veronderstel dat de vroegtijdige inzet van mijn menopauze, in mijn geval, is versneld door een verstopte lever en darm. Andere verrassende en geweldige voordelen waren een toegenomen verlangen naar seks en gevoelens van sexy-zijn, een afgenomen verlangen naar junk food en een alles overheersend gevoel van jeugdigheid – ik voel me veel vreugdevoller en optimistischer dan ik me in tien jaar heb gevoeld. 


“Ik heb de zuivering vier keer gedaan en ik heb er veel stenen uitgekregen. Mij werd een spoedoperatie geadviseerd afgelopen oktober, maar mijn pijn is verdwenen en mijn spijsvertering gaat steeds beter.

 


 

Beste, zoals beloofd bijgevoegd de foto’s.

Na vier dagen gehospitaliseerd te zijn hebben ze bevestigd dat ik galstenen had, de dokters spraken over een operatie maar ik zag dat persoonlijk niet zo zitten. Gelukkig hebben we een natuurlijke manier gevonden om deze te verwijderen via “powerdetox”

We hebben deze producten via internet besteld toen deze aankwamen zijn we onmiddellijk met een kuur begonnen de informatie was overzichtelijk en goed begrijpbaar.
 

Na de eerste kuur hadden w toch al een resultaat van ongeveer een 200 steentjes die eruit kwamen.
Aangezien ik best wel veel stenen in de gal had(vastgesteld via echo) was uiteraard 1 kuur niet voldoende.

Na een 5 kuren zijn de crisissen nog niet 100 procent voorbij al is de pijn al veel beter en zijn er toch al ongeveer een 800 steentjes uitgekomen.
Ik voel me veel beter en fitter er zullen ongetwijfeld nog een paar kuren moeten volgen maar heb er een goed oog op dat het zonder operatie kan verholpen worden.
Wij zijn heel tevreden over de persoonlijke service we kunnen altijd bellen, geen vraag is teveel en ook al wonen we in Spanje toch is de leveringstijd is heel snel, op een viertal dagen hebben we de bestelde producten thuis.
 

U mag dit zeker op het forum zetten vermits de site nu onder constructie is mailen we u ons verhaal persoonlijk.

Vriendelijke groeten

Marc Delandsheer